Üdvözöllek a Nojacosmetic weboldalán

Fábián Noémi vagyok, kozmetikus szakoktató és a Nojacosmetic tulajdonosa.

Miért lettem kozmetikus?

Ez egy gyönyörű és kreatív szakma, mindemellett pedig a hobbim is. Folyamatos képzésekkel, tanulással és a gyakorlatban szerzett tapasztalatokkal fejlesztem ismereteimet és az üzletemet. Ezeket a tapasztalatokat, ismereteket szívvel-lélekkel osztom meg vendégeimmel.

Tapasztalataim

A közel 20 éve folytatott kozmetikusi munkám során kialakultak azok a szakmai fogások, új- és hagyományos módszerek egyaránt, amelyeket a vendégek igényelnek.

Hitvallásom és célom

Többet kell törődnünk magunkkal, áldozni kell szépségünkért és annak megtartásáért, ebben próbálok segíteni a megfelelő hatóanyagokkal. Fontos az ápoltság, de ne feledkezzünk meg a pozitív lelki beállítottságról sem, melyben igyekszem a szalonban hozzásegíteni a vendégeket!

15 éve foglalkozom kozmetikus tanulókkal. Célom, hogy Ők is ilyen alázattal és szeretettel legyenek e kíváló szakma iránt.

Fábián Noémi
A Nojacosmetic tulajdonosa

Nojacosmetic szolgáltatások

Felújított kozmetikai szalonunkban megtalálhatók a legmodernebb eszközök minden szépülni vágyó számára. Mivel ennek a szakmának a  fejlődése felgyorsult ezért folyamatosan nyitott szemmel kell járni és alkalmazkodni kell a legújabb trendekhez.

Szolgáltatásainkat ennek tükrében frissítjük és modernizáljuk, hogy visszatérő vendégeinknek is mindig a legjobban nyújtsuk. Példának említhetem a 2019 elején beüzemelt lézeres szőrtelenítő gépünket, ami már ténylegesen megszünteti a szőrszálakat a testünk bármely részén.

Bejelentkezés

Két opció közül választhatsz a bejelentkezéshez. A gyorsabb megoldás, ha telefonon kérsz időpontot. Ha most nincs időd telefonálni, akkor töltsd ki az alábbi űrlapot! Munkanapokon 24 órán belül válaszolunk.    Megosztás