Mit kell tudni a fülbelövésről?

 A fülbelövést, füllyukasztást minden esetben a Studex, modern füllyukasztó eszközeivel és a velük kompatibilis steril, nikkelmentes fülbevalóival végzem. Tűvel, branülel nem vállalok füllyukasztást!

Bejelentkezés fülbelövésre
Fülbelövés gyerekeknek

Tanácsok fülbelövéshez

Érdemes egy olyan optimális időpontot választani a gyerekek tervezett fülbelövése előtt, amikor biztosan nem éhesek, nem fáradtak és nem betegek. A zavaró körülmények kizárásával nyugodtabban, kiegyensúlyozottabban működik a fülbelövés minden korosztály számára.

A belőhető fülbevaló kiválasztása után megtörténik a fülcimpa fertőtlenítése, majd egy jelölő toll segítségével a fülcimpa jelölése. Csecsemők, kisgyermekek esetében ezt a folyamatot mindíg figyelemeltereléssel végzem, soha nem korlátozom a kislányokat szabad mozgásukban. A fertőtlenítés, jelölés után valamelyik kísérő szülő ölében megtörténik a fülbevaló behelyezése.

Fülbelövés árak

  • Fülbelövés fülbevalóval: 4.000 Ft / db
  • Fülbelövés Helix piercing fülbevalóval: 5.000 Ft / db

System 75 a Studex-től

A Studex, System 75 a mai kor legmodernebb eszköze. Hangtalan, nem rugós szerkezetű fülbelövő készülék, így humánusabb a füllyukasztás, minimális a fájdalomérzet. Az egyszer használatos kazettás rendszernek köszönhetően az eljárás higiénikus, a készülék nem érintkezik más fülével hiszen a belövés után a már megüresedett kazetta eldobásra kerül. A választható fülbevalók szára jóval vékonyabb és a hagyományostól eltérően modernebb vonalvezetésű fazonok. Számos jó tulajdonsága miatt azonban picit drágább, mint az elavult, vandál módszerek.

System 75 füllyukasztó készülék a Studex-től

Bejelentkezés

Két opció közül választhatsz a bejelentkezéshez. A gyorsabb megoldás, ha telefonon kérsz időpontot. Ha most nincs időd telefonálni, akkor töltsd ki az alábbi űrlapot! Munkanapokon 24 órán belül válaszolunk.    Megosztás