Váci kozmetikai szalon?

Igen! Új névvel és felújított környezetben várunk minden szépülni vágyó váci és Vác környéki lakost (Vácduka, Rád, Kosd, Verőce, Szokolya, Szendehely, Sződ, Göd) a Nojacosmeticában!

A legújabb, több millió forintos lézeres szőrtelenítő gépnek hála, Vácon az elsők között kínálunk végleges szőrtelenítést is szolgáltatásaink között.

További szolgáltatásaink: sminktetoválás, fibróma eltávolítás, mikrodermabráziós kezelés, anti-aging kezelés, arc -és dekoltázsmasszás, dermarolleres kezelés, alkalmi smink, fülbelövés és gyantázás.

Kényelmes bejelentkezéssel, ingyenes tanácsadással és több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal kínálunk testi- és lelki megújulást és feltöltődést. Ne bízd a véletlenre, válaszd az első számú váci szépségszalont 😉

Kozmetika Vác

Pontosan hol?

Vác szívében, nem messze a Vörösház-tól. Pontos cím: Kossuth utca 26.

A Vörösháznál a PARKOLÁS INGYENES, így mondhatni, hogy nagyon kényelmesen el tudsz jönni hozzánk. Közvetlenül a szalonunk előtt is parkolhatsz, ahol az első 15 perc parkolás csak 15 forint.

Szerezz örömet barátaidnak!

Van esetleg egy váci vagy környékbeli ismerősöd, akinek pont kapóra jönne egy olyan kozmetikus, akire nyugodt szívvel rábízhatja magát? Akkor most szerezz neki örömet azzal, hogy elküldöd neki ezt a weboldalt! Válassz a megosztási lehetőségekből!