Mi az a fibróma?

A fibróma egy ártalmatlan bőrkinövés, amely a test bármely részén előjöhet nemtől, életkortól függetlenül. Sok esetben zavaró helyen – derékszíj vonalában, hónaljban (akár a borotválás hatására), nyakon, arcon – jelenik meg. Nem csak esztétikai szempontból javasoljuk az eltávolítását. Sajnos a nem kezelt fibróma ékszerek vagy ruházat által kidörzsőlődhet és vérezhet, ami fájdalommal jár és a sérült rész környékén újabb kinövések jelenhetnek meg. Legrosszabb esetben le is szakadhat, ami csúnya heget hagyhat maga után.

Bejelentkezés fibróma eltávolításra

Hogyan lehet eltávolítani a Fibrómákat?

Semmi esetre se csináld otthon! A félresikerült házi kezelések hatására a bőrkinövések elfertőződhetnek és elszaporodhatnak. Abban sem lehetsz biztos, hogy egyáltalán fibrómával van dolgod. Egy levágott anyajegy pedig súlyos következményekkel járhat. Minden esetben fordulj szakértőhöz!

A Nojacosmetica szalonban első körben megbizonyosodunk, hogy milyen típusú bőrelváltozásról van szó. A fibrómát egy elektrokauter nevű specilális orvosi műszerrel távolítjuk el, amivel pontosan és gyorsan lehet megszabadulni a nemkívánatos kinövésektől. A művelet minimális fájdalomérzettel jár ezért a kezelést egy érzéstelenítő krém felvitelével kezdjük.

Ezzel a módszerrel akár több tucat fibrómát el tudunk távolítani egy kezelés alkalmával a test bármely részéről. Az eltávolított fibróma helyén apró heg keletkezhet, ami pár nap alatt teljesen begyúgyul és nyoma sem marad.

Fibróma eltávolítás árak

  • 1 – 5 darab: 4.000 Ft
  • 5 – 10 darab: 8.000 Ft
  • 10 – 15 darab: 12.000 Ft
  • + 4.000 forint / 5 darab

Bejelentkezés

Két opció közül választhatsz a bejelentkezéshez. A gyorsabb megoldás, ha telefonon kérsz időpontot. Ha most nincs időd telefonálni, akkor töltsd ki az alábbi űrlapot! Munkanapokon 24 órán belül válaszolunk.    Megosztás